Trädgård   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Racercyklar

Racer, landsvägscykel, racerhoj eller racercykel, oavsett namn är det cykeln för dig som ska träna cykel och ha en snabb cykel som ger en skön frihetskänsla. För träning, motionslopp, tävling och kanske riktigt snabb cykelpendling så är racer valet. Känslan av smala däck mot plan asfalt och vackert landskap runt om är en riktig upplevelse. Cykla i klunga med andra cyklister och hjälpas åt tillsammans runt Vättern är också ett mål för många. Racercykeln ger fartkänsla, extremt lågt rullmotstånd, och en fantastiskt bra och rolig träningsform! Här finns allt från instegsmodeller till fartmonster med elektroniska växlar.

TREK DOMANE AL 3

Perfekt för nybörjare inom cykelsporten, likaväl som för alla som vill uppgradera till en mångsidig aluminiumracer konstruerad för bekväm cykling.
Pris: 9 299 kr

SCOTT SPEEDSTER GRAVEL 20

Aluminiumram med invändig kabeldragning och en framgaffel i kolfiber. Ramens geometri är särskilt utformad för uthållighet, så att du kan känna dig bekväm på sadeln länge. Shimano GRX-drivlina med 22 växlar. Hydrauliska skivbromsar ger dig säker bromskraft i alla väder.
Pris: 24 999 kr
Det här är ett urval av det vi kan erbjuda. Fler modeller finns i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell!