Trädgård   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mountainbike

En mountainbike ger dig möjlighet till fartfylld stigcykling och njutbara skogsupplevelser. Med låg utväxling, dämpare och grövre däck så kan blåsa på över rötter och stenar både nedför och uppför. På sätt och vis är en MTB en cykelkategori som är riktigt allround. Som bäst på stigen, för tävling och träning, behaglig på grusvägen och på köpet kommer en cykel som också kan ta dig till och från jobbet eller skolan.

TREK X-CALIBER 7

X-Caliber 7 är den perfekta inkörsporten till cross country-cykling och tävling. Den är en perfekt hardtail-mountainbike med expertteknik där det har störst betydelse.RockShox-gaffel, Shimano-drivlina och hydrauliska skivbromsar.
Pris: 10 799 kr

SCOTT SCALE 970

Scott Scale 970 är en prisvärd MTB med slitstarka komponter och ergonomisk geometri. Konstruerad med SRAM Eagle 12 växlar bak och enkelklinga fram, pålitliga enheter från Syncros och dämpad framgaffel med remote lockout.
Pris: 12995 kr

TREK X-CALIBER 9

X-Caliber 9 är toppmodellen i X-Caliber-serien. Den är helt tävlingsklar. Alla komponenter på den här XC-cykeln har byggts med tävling i åtanke.RockShox Judy Silver-gaffel med Remote Lockout, Shimano XT/SLX 1x12-drivlina.
Pris: 14 999 kr

TREK TOP FUEL 8

Top Fuel 8 är lätt och effektiv som en XC-cykel, men ändå upplevs den lika kapabel och förlåtande som en heldämpad stigcykel. Den är snabb, smidig och bjuder på seriöst rolig cykling både på lättcyklade stigar och i knepiga utförsbackar.
Pris: 34 999 kr

SCOTT SPARK 950

SCOTT Spark 950 har smarta och pålitliga funktioner så som en superlätt Alloy-ram, FOX och RockShox dämpning, SRAM Eagle drivlina och TwinLoc fjärrsystem för att optimera din cykling. Denna cykel är lätt, hållbar och prisvärd!
​​​​​​​
Pris: 31 995 kr

SCOTT SPARK 930

Spark 930 har en uppdaterad ram-design, TwinLoc Suspension System, 12-speed drivlina från Shimano samt Syncros-komponenter, vilket gör denna cykel till en given succé.
​​​​​​​
​​​​​​​
Pris: 41 995 kr

SCOTT SPARK RC 900 COMP

Spark 900 RC Comp har en uppsättning komponenter som passar för ett proffs. Cykeln kommer med TwinLoc Suspension System, SRAM Eagle Groupset, bromsar från Shimano och komponenter från Syncros.
Det här är ett urval av det vi kan erbjuda. Fler modeller finns i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell!