Trädgård   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mountainbike

En mountainbike ger dig möjlighet till fartfylld stigcykling och njutbara skogsupplevelser. Med låg utväxling, dämpare och grövre däck så kan blåsa på över rötter och stenar både nedför och uppför. På sätt och vis är en MTB en cykelkategori som är riktigt allround. Som bäst på stigen, för tävling och träning, behaglig på grusvägen och på köpet kommer en cykel som också kan ta dig till och från jobbet eller skolan.
Hos oss får du hjälp av erfaren personal att välja rätt cykel för dig. Vi har även en komplett cykelverkstad med utbildade mekaniker som hjälper dig att serva din cykel så att den håller i många år.
Kom till oss för en trygg cykelupplevelse!

GHOST KATO ESSENTIAL 27,5 29

Do you like to do a few laps on gravel roads or forest trails in the evening? Would you like to use your bike in everyday life too? Then the Kato Essential 29 is the mountain bike for you!

Pris: 7 795 kr

REA!

20%rabatt på alla Ghost MTB


SCOTT SCALE 970

Scott Scale 970 är en prisvärd MTB med slitstarka komponter och ergonomisk geometri. Konstruerad med SRAM Eagle 12 växlar bak och enkelklinga fram, pålitliga enheter från Syncros och dämpad framgaffel med remote lockout.
Pris: 14 995 kr

TREK X-CALIBER 9

X-Caliber 9 är toppmodellen i X-Caliber-serien. Den är helt tävlingsklar. Alla komponenter på den här XC-cykeln har byggts med tävling i åtanke.RockShox Judy Silver-gaffel med Remote Lockout, Shimano XT/SLX 1x12-drivlina.
Pris: 18 149 kr

REA!

15 995 kr

SCOTT SPARK 960

SCOTT Spark 960 har smarta och pålitliga funktioner så som en superlätt Alloy-ram, X-Fusion och RockShox dämpning, SRAM Eagle drivlina och TwinLoc fjärrsystem för att optimera din cykling. Denna cykel är lätt, hållbar och prisvärd!​​​​​​
Pris: 26 995 kr

REA!

19 995 kr

SCOTT SPARK RC TEAM ISSUE AXS

The ALL NEW Spark RC Team Issue AXS is the perfect blend of top-notch carbon engineering, never before seen levels of integration and just the right amount of secret sauce. 

SCOTT SPARK 910

When you think of the perfect mountain bike, what comes to mind? For us, it's the all new Spark 910. 

​​​​​​​
Det här är ett urval av det vi kan erbjuda. Fler modeller finns i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell!