Trädgård   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mandel Cykel & Trädgård - Elcyklar

Användningen av elcyklar växer och växer när ännu fler upptäcker fördelarna, en bättre miljö genom att cykelpendla till jobbet och slippa bilköer, men också slippa att komma svettig till mötet. Med en elcykel så får du den extra hjälpkraften när du behöver det som bäst och du kommer kunna komma en bit längre på cykelutflykten. Här finns ett brett utbud av elcyklar i form av elassisterade hybridcyklar, elassisterade mountainbikes och elassisterade standardcyklar, både herrcyklar, damcyklar och elcyklar med lågt insteg.

CRESCENT ELINA

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. 

​​​​​​​
Pris: 21 995 kr

CRESCENT ELORA

Elora är cykeln för dig som vill ha en pålitlig och flexibel elcykel. Den har en aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. En stark och centralt placerad motorn är en del av det det egenutvecklade EGOING-systemet. 
Pris: 27 495 kr

CRESCENT ELWIN

På en elcykel som Elwin sitter du lika vackert som farfar gjorde och kan samtidigt njuta av den moderna teknikens fördelar.


​​​​​​​
Pris: 21 995 kr

CRESCENT ELTON

Du behöver inte resa framåt i tiden för att prova smarta elcyklar, en tur till din Crescenthandlare räcker. ELton tillhör de smarta uppkopplade elcyklar som utrustats med Koppla - Smart Cykelteknologi. Det innebär att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig.
Pris: 31 995 kr

ECORIDE AMBASSADOR H8

En klassisk och pålitligt 8-växlad elcykel anpassad för vårt nordiska klimat. Lågt insteget för enkel på- och avstigning. Utrustad med Ecoride Drive System med navmotor i framhjulet, färgdisplay och ett kraftfullt batteri på 16 Ah

Pris: 19 995 kr

Rea!

16 995 kr


Det här är ett urval av vårt sortiment. Fler modeller finns i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell!