Trädgård   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mandel Cykel & Trädgård - Elcyklar

Användningen av elcyklar växer och växer när ännu fler upptäcker fördelarna, en bättre miljö genom att cykelpendla till jobbet och slippa bilköer, men också slippa att komma svettig till mötet. Med en elcykel så får du den extra hjälpkraften när du behöver det som bäst och du kommer kunna komma en bit längre på cykelutflykten. Här finns ett brett utbud av elcyklar i form av elassisterade hybridcyklar, elassisterade mountainbikes och elassisterade standardcyklar, både herrcyklar, damcyklar och elcyklar med lågt insteg.

CRESCENT ELINA

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. 

​​​​​​​
Pris: 21 995 kr

CRESCENT ELORA

Elora är cykeln för dig som vill ha en pålitlig och flexibel elcykel. Den har en aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. En stark och centralt placerad motorn är en del av det det egenutvecklade EGOING-systemet. 
Pris: 29 995 kr

CRESCENT ELDER

En komplett utrustad elcykel med ram av aluminium och sportigt avslappnad geometri, med dämpad framgaffel . Motorn sitter centralt placerad med den egenutvecklade EGOING systemet och har en stor och tydlig display. Fullt utrustad med skärmar, godkänt ramlås, belysning och stöd. Pakethållaren har AVS klicksystem, fäst en väska eller korg med ett klick. Montera på en barnstol, eller kärra bak, så löser du familjelogistiken.
Pris: 29 995 kr

CRESCENT ELTON

Du behöver inte resa framåt i tiden för att prova smarta elcyklar, en tur till din Crescenthandlare räcker. ELton tillhör de smarta uppkopplade elcyklar som utrustats med Koppla - Smart Cykelteknologi. Det innebär att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig.
Pris: 31 995 kr

ECORIDE AMBASSADOR H7

En klassisk och pålitligt 7-växlad elcykel anpassad för vårt nordiska klimat. Lågt insteget för enkel på- och avstigning. Utrustad med Ecoride Drive System med navmotor i framhjulet, färgdisplay och ett kraftfullt batteri på 16 Ah
Pris: 21 495 kr
GAZELL ARROYO C7+
​​​​​​​
Den kraftfulla Bosch Active Line Plus mellanmotorn i kombination med det smidigt växlande Shimano-navet med sju växlar ger optimalt stöd i kuperad terräng. Komfort på alla underlag tack vare framgaffel med lång fjädringsväg. 
​​​​​​​

Pris: 30 499 kr
GAZELLE PARIS C7
​​​​​​​
Vill du ha en robust cykel av bra kvalitet utan onödiga krusiduller? I så fall är Paris C7 HMB rätt cykel för dig. Den är konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg. Ramen har en inbyggd, mittmonterad och tillförlitlig Bosch Active Line Plus-motor (40 Nm). Det är enkelt att kliva av och på cykeln, dina cykelturer blir bekväma .
Pris: 24 499 kr
GAZELLE ARROYO C7 ELITE
På den här allroundaren med en kraftfull Bosch mellanmotor och integrerat batteri, kommer du att njuta av din dagliga cykling lika mycket som på en tur i kuperad terräng. Du har alltid kraftreserver till ditt förfogande. Sadeln med fjädrande stång, upphängningsgaffel och breda däck ger behaglig komfort.

​​​​​​​
Pris: 32 999 kr
Det här är ett urval av vårt sortiment. Fler modeller finns i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell!