Förmånscykel

Köp förmånscykel hos Mandels

​​​​​​​

20-30% billigare än ett vanligt cykelköp!

I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt dessutom 20-30% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.
Tillsammans med våra samarbetspartner BusinessBike erbjuder vi förmånscyklar till bra pris och med minimal administration för arbetsgivaren‭. Genom vårt breda utbud av cyklar kan du hitta den cykeln som passar din livsstil allra bäst, oavsett om du är intresserad av landsvägscykel, MTB, hybrid, EL-cykel eller Klassisk cykel – vi har helt enkelt något för alla.

Räkna ut månadskostnaden för din drömcykel

Leasa en förmånscykel – stora besparingar jämfört med privatköp!

Med BusinessBike dras leasingkostnaden direkt från din bruttolön och arbetsgivaren tillskjuter sparade arbetsgivaravgifter på löneavdraget, vilket resulterar i ett betydligt billigare cykelköp än privat. Sedan januari 2022 har varje anställd rätt att dra av upp till 3 000 kr per år på den beskattade cykelförmånen, vilket gör förmånscykeln än mer förmånlig än tidigare med besparingar på normalt mellan 20-45% beroende på summa och marginalskatt. Dessutom kan du efter 36 månader köpa loss cykeln för marknadsvärde, där 20% av nyvärdet är ett riktpris för en 3 år gammal förmånscykel. Vill man inte ha cykeln längre plockar vi upp cykeln kostnadsfritt från din bostadsadress. 
 Med oss kan du välja din drömcykel utan några begränsningar kring vare sig typ av cykel eller varumärke. Den enda eventuella begränsningen som kan sättas är om din arbetsgivare sätter ett eget maxvärde på förmånscykeln, annars är du fri att välja förmånscykel mellan ett värde på 5 000 – 150 000 inkl. moms. Oavsett hur dyr förmånscykeln än är i intervallet följer alltid en heltäckande försäkring med så att du kan vara helt trygg med din investering. Besök Mandels och välj ut din drömcykel!

Så här enkelt är det i vår digitala portal för arbetsgivaren.

Att ha en helt digitalt automatiserad lösning för leasing av förmånscykel är inte bara ett modernt påhitt, det löser problem. Med vår portal kan du följa hela leasingprocessen steg-för-steg och samtidigt minska på all onödig administration och misstag till följd av manuell hantering.
Registrera dig som arbetsgivare här och kom igång!
  • En enda digital signeringsprocess och inga beställningsfönster
  • 1 eller 200 cyklar – spelar ingen roll
  • Realtidsstatus för offerter och leasingavtal
  • Integration med leasing- och försäkringsbolag
  • Automatisk hantering av service- och försäkringsärenden
  • Automatiska beräkningar av förmånsvärde och bruttolöneavdrag
  • Störst utbud av förmånscyklar.
 
Är du intresserad av MTB-cykling eller att använda cykeln som träningsredskap? Här kan du läsa omMTB-cyklar, hybridcyklar och racercyklar.

Är elcykeln ett bättre alternativ för att pendla till jobbet än den klassiska cykeln? Fråga oss för goda råd och bra information.

MONARK KARIN 7-vxl

28″ Damcykel med aluminiumram.
7-vxl Shimano med fot- och handbroms. Komplett utrustad med godkänt lås och belysning.
Dubbelbottnade Aluminiumfälgar

​​​​​​​
Pris: 8 995 kr

CRESCENT TOVE

Med ett lågt insteg tar du dig enkelt upp i sadeln. Och väl där sitter du bekvämt i den ergonomiskt uppbyggda sadeln och upprätt med god överblick över dina medtrafikanter. Med mjuka breda däck rullar du behagligt fram på de flesta underlag. 
Pris: 9 995 kr

CRESCENT ELINA

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls.

​​​​​​​
Pris: 21 995 kr
Det här är ett urval av vårt sortiment. Fler modeller kan du se i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig!