Trädgård   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Klassiska cyklar

Klassiska stadscyklar för vardagsbruk, jobbresan och kortare utflykter. Damcyklar & herrcyklar som är bekväma, fullt utrustade med skärmar, kedjeskydd, belysning, stöd, lås, pakethållare och pålitliga växlar för minimalt underhåll. Våra standardcyklar tar dig tryggt mellan hem, jobb och fritidsaktiviteter. Standardcykeln är helt enkelt klassiska herrcyklar och damcyklar, ett hälsosamt och miljövänligt transportmedel, som passar de flestas dagliga cykelbehov.

SJÖSALA MARIEDAL

Ramens låga insteg gör den lätt att kliva på och av. Denna cykel har fotbroms och 3-växlar. En komplett utrustad klassiker med korg, skärmar, pakethållare, belysning och godkänt Solid + lås. För att rusta Mariedal för vårt svenska klimat har vi satt på rostfria skruvar och muttrar.
Pris: 5 295 kr

SJÖSALA SMÖGEN

Denna cykel har fotbroms och 3-växlar. En komplett utrustad klassiker med skärmar, pakethållare, belysning och godkänt Solid + lås. Pris: 5 295 kr

MONARK MONICA 3-vxl

Monica har mycket gemensamt med vår storsäljare Karin. Den karakteristiska svängda ramen har moderniserats en aning och lacken här är matt. Utrustad med rejäla skärmar i plåt, pakethållare med AVS, cykelkorg, lås och navdynamobelysning fram 
Pris: 5 995 kr

MONARK KARIN 7-vxl

28″ Damcykel med aluminiumram.
7-vxl Shimano med fot- och handbroms. Komplett utrustad med godkänt lås och belysning.
Dubbelbottnade Aluminiumfälgar

​​​​​​​
Pris: 7 295 kr

CRESCENT TOVE

Med ett lågt insteg tar du dig enkelt upp i sadeln. Och väl där sitter du bekvämt i den ergonomiskt uppbyggda sadeln och upprätt med god överblick över dina medtrafikanter. Med mjuka breda däck rullar du behagligt fram på de flesta underlag. 
Pris: 9 295 kr
Det här är ett urval av vårt sortiment. Fler modeller kan du se i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig!