Trädgård   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Hybridcyklar

Hybrid- och sportcyklar är riktiga allround-modeller. En cykel som är lika bra att pendla med till jobbet, ta med på semesterturen eller för en träningsrunda. Med en skön men sportig sittställning, lättrullade däck och möjlighet att slänga på skärmar, dubbdäck och pakethållare får du ett brett användningsområde för alla väderlekar och årstider.

CRESCENT RISSA

Om du vill ha en damcykel som har allt, rullar bra och kan göra det länge, då är Rissa ett bra val. Aluminiumramen är lätt, stark och rostfri.
Pris: 9 495 kr

CRESCENT TARFEK

Om du vill ha en hybridcykel som bara går och går, då är Tarfek ett bra val. Den har en lätt, stark och rostfri aluminiumram.
Pris: 9 995 kr

CRESCENT ÅKULLA

Åkulla är ett den idealiska pendlarcykeln. Cykelns starka aluminiumram har en damgeometri och däck som rullar och greppar bra på både grus och asfalt.
Pris: 9 495 kr

CRESCENT STARREN

Den fjädrande framgaffeln i kombination med den lätta, starka aluminiumramens geometri och de grova däcken ger både kontroll och bra känsla på grus. 
​​​​​​​
Pris: 9 495 kr

CRESCENT HOLMA

Holma är en hybridcykel som är fullt utrustad, perfekt som pendlar- eller trekkingcykel. I standardutrustningen ingår skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare
Pris: 9 995 kr

CRESCENT KEBNE

Kebne är en hybridcykel som är utrustad för att du ska kunna vara bekväm även på riktigt långa turer. Det gör den till en perfekt pendlarcykel.
​​​​​​​
Pris: 9 995 kr
Det här är ett urval av det vi kan erbjuda. Fler modeller finns i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell!