Barncyklar

Det som också är bra att tänka på när du ska köpa barncykel är; Mindre barncyklar och de med få växlar har fotbroms vilket är bra att börja med. Det är svårt att köpa en cykel att växa i då det blir svårare att styra en för stor cykel, det är bra att kunna nå ner med fötterna i marken. Vridreglage är bra för att växla säkert. En barncykel med bekväm, lite upprätt sittställning, skapar bättre balans och kontroll Vi hoppas att många barn cyklar på fritiden, till skolan och för skojs skull vilket är bra för hälsa och miljön och en investering för framtiden.
Kom in till oss så hjälper vi dig att välja cykel till dina barn så de kan cykla säkert!

CRESCENT SNOTRA 12 TUM

En sagolik cykel för de minsta! En säker första cykel med kvalité. 

​​​​​​​

Pris: 2 695 kr

CRESCENT NARRE 20 TUM

 En tuff 20" MTB look-a-like för killar och tjejer som vill ha en sportig cykelkompis. Denna barncykel har framdämpare, tre växlar, roterande kedjeskydd och aluminiumram.
Pris: 4 995 kr

CRESCENT SAGA 20 TUM

Saga är ett passande namn på denna 20" barncykel. Små cyklisters ögon kan vila länge på den grafiken på denna cykeldröm.
​​​​​​​
Pris: 4 995 kr

SJÖSALA SMILLA 24 TUM

Smilla är poppis hos junioren som vill ha en klassisk damcykel i mindre storlek. Denna barncykel är en mindre kopia av Sjösala Mariedal. Här i 24" som passar cyklister mellan 130 - 150 cm.
​​​​​​​
Pris: 4 995 kr

CRESCENT TORN 24 TUM

Lekfulle Torn är en utmärkt skogskamrat och samtidigt en pålitlig cykel till och från skolan. Denna 24" juniorcykel har framdämpare, tre växlar och aluminiumram. 
​​​​​​​
Pris: 5 995 kr

SJÖSALA MARIEDAL 26 TUM

På denna Mariedal sitter du som en prins eller prinsessa i den sköna sadeln. Denna cykel har fotbroms och 3-växlar. En komplett utrustad klassiker med korg, skärmar, lyse och lås.
​​​​​​​Leverans i början av maj.
Pris: 5 295 kr
Det här är ett urval av det vi kan erbjuda. Fler modeller finns i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell!